• Over ons

    Standaard maatwerk in contactlenzen

Contactlenzen – een ambacht

In 1968 begon het avontuur. UCO werd de eerste Nederlandse contactlenzenproducent én leverancier. Toendertijd konden contactlenzen alleen geïmporteerd worden uit Engeland. Opticiens waren niet tevreden over levertijden en kwaliteit. Maar ja, er was niet anders. Totdat de oprichters en contactlensspecialisten Albert Stek, Jan Rijff en Rob Werrelman UCO oprichten. Zij haalden de contactlenzen <x,y merken=””>naar Nederland. Een paar designs die enorm populair waren. Al snel kwamen de eerste klanten profiteren van de enorme kwaliteit aan contactlenzen. Alle lenzen handgemaakt. Een ambacht. Albert Stek was gepassioneerd over het ontwikkelen van de perfecte contactlens. Ieder oog is anders en vraagt om uniek maatwerk.

UCO contactlenzen grondlegger van de Percon lens

Door telkens vragen te stellen en de antwoorden te ontwikkelen heeft UCO de Percon lens ontwikkeld. En daarna de Tetra lens. Deze lenzen zijn nog steeds de basis van de lens die we nu kennen. UCO heeft hiermee een belangrijke rol gespeeld in de revolutie van de lens. En nog steeds… Door ons eigen laboratorium en onze eigen productieafdeling kunnen we inmiddels alle type lenzen leveren die je maar kunt bedenken. Het maatwerk hebben we gehouden. Zo gebeurt het geregeld dat jij een klant in de stoel hebt en dat we samen telefonisch de oplossing doornemen. Waardoor we vaak dezelfde dag de maatwerk lenzen nog kunnen ontwikkelen en je ze de volgende dag al in huis hebt. Hiermee faciliteren we voor jou een enorme klantenservice.

Onze visie op contactlenzen…

Contactlenzen zijn maatwerk. Ieder oog is anders en uniek. ‘One size fits all‘ hoeft niet altijd voor iedereen te passen. Er komt maatwerk aan te pas voor een goed zittende lens met perfect zicht.

Typisch UCO:

– Van oudsher passie voor ogen. We maken contactlenzen perfect omdat we maatwerk leveren.
– Toegankelijk, met de klant in de stoel bel je voor je oplossing.
– Wij zijn harde werkers die de wens van de klant serieus nemen. Zit een lens niet lekker? We geven niet zomaar op en ontwikkelen door totdat jouw klant meer dan tevreden is.
– Korte lijnen, we hebben een klein team en springen bij waar nodig. We steken dan ook gelijk de koppen bij elkaar voor de perfecte oplossing.
– Iedere contactlens moet je laten aanmeten, zonder concessies aan maatvoering.
– Het moet perfect. Een lens mag niet irriteren. We denken mee totdat we de oplossing hebben.
– Dag-, week- en maandlenzen? Nee, wij leveren maatwerk voor de langere termijn. Een lens moet perfect zitten en aangemeten worden.

Waarom kiezen voor UCO contactlenzen

UCO contactlenzen is Hollands ambacht. Dé Nederlandse leverancier voor contactlenzen op maat. Al ruim 50 jaar. Corrigerende lenzen, medische lenzen en nachtlenzen. Zowel vormstabiel als zacht. De beste techneuten produceren dagelijks in eigen laboratorium op Hollandse bodem. Alle kennis in huis om de juiste kwaliteit te bieden voor u en uw cliënten. Flexibel, persoonlijk en betrouwbaar.

Bestelprocedure

Online: www.ucocontactlenzen.nl
Telefonisch: 0227 – 601837
E-mail: order@ucocontactlenzen.nl

This post is also available in: Engels Duits